Společnost Robert Bosch, spol. s r.o. v Českých Budějovicích otevřela dveře veřejnosti. Návštěvníky čekalo představení pracovišť, ale také zajímavý doprovodný program

28/05/2017 | Česká republika | Korporátní zprávy

České Budějovice – V sobotu 27. května uspořádal budějovický Robert Bosch den otevřených dveří, na kterém představil široké portfolio činností závodu jako je prezentace oddělení R&D, představení oddělení vývoje procesů, stavby strojů, nástrojárny, logistiky, ale také prezentace učňovského střediska Bosch včetně stánku personálního oddělení, kde bylo možné získat informace o volných pozicích, které společnost aktuálně nabízí. Bosch nezapomněl ani na ty nejmenší, pro které byl připraven zajímavý doprovodný program. „Rádi bychom přiblížili závod veřejnosti a samozřejmě i rodinným příslušníkům našich zaměstnanců. Jsme významným zaměstnavatelem v jihočeském kraji a v rámci sobotní akce jsme chtěli veřejnosti umožnit poznat naši práci. Jsem opravdu rád, že účast 3 500 lidí zájem potvrdila,“ zhodnotil Kai Frericks, obchodní ředitel Robert Bosch, spol. s r.o., České Budějovice.

V odpoledních hodinách se akce přesunula na budějovické náměstí Přemysla Otakara II., kde proběhl další ročník Open air festivalu organizovaný firmou Bosch. Na pódiu se vystřídalo několik zajímavých umělců a díky pěknému počasí byla akce opravdu vydařená.