Změna ve vedení společnosti Robert Bosch v Česku a na Slovensku

Milan Šlachta

13/01/2017 | Česká republika | Korporátní zprávy

Praha – Ing. Milan Šlachta (47) se stal 1. ledna 2017 ředitelem regionálních společností Robert Bosch odbytová s.r.o. Praha, Robert Bosch spol. s r.o., Bratislava a Reprezentantem Bosch Group v Česku a na Slovensku. Šlachta se tak stal nástupcem Dr. Klaus Peter Fouquet (58) v jeho funkcích na území Česka a Slovenska.

Šlachta přichází jako zkušený manažer společnosti Bosch. Pro Bosch pracuje v různých funkcích od roku 1994. Posledních osm let působil v pozici obchodního ředitele a jednatele ve společnosti skupiny Bosch v Českých Budějovicích, která se zabývá výrobou automobilové techniky a jejím vývojem. Předtím zastával různé vedoucí pozice v oblastech financí, controlingu a podnikového plánování v Čechách a v Německu. Ing. Milan Šlachta vystudoval na ČVUT v Praze obor dopravní a manipulační technika a obor ekonomika a řízení strojírenského podniku.

Dr. Klaus Peter Fouquet zůstává ve funkci jednatele společnosti Robert Bosch AG ve Vídni a Reprezentanta Bosch Group v Rakousku a je dále zodpovědný za odbyt Bosch ve střední a východní Evropě.