CES 2017: Bosch představí, co všechno dnes inteligentní domácnost dovede. Průzkum na téma preferencí u inteligentních domácností

06/01/2017 | Česká republika | Korporátní zprávy

Stuttgart / Las Vegas – Bosch nabízí řešení pro inteligentní domácnosti v celé řadě různých oblastí. Smart Home System od firmy Bosch je interoperabilní: zařízení jsou propojená přes Smart Home ovladač a navzájem spolu komunikují. Aplikace Smart Home od firmy Bosch vám umožňuje ovládat a monitorovat osvětlení, topení, detektory kouře a pohybu pomocí tabletu nebo smartphonu. Na veletrhu CES 2017 představí Bosch rozšířené funkce svého systému pro inteligentní domácnosti Bosch Smart Home System rozšířené o požární alarm a detektor pohybu, a rovněž i o manažera typických situací (Scenario Manager). Jakmile detektor kouře ucítí dým, aktivuje v zařízení alarm a zašle majiteli domácnosti přes aplikaci zprávu. Chytré doplňkové funkce rovněž umožňují použití alarmu k odrazení nezvaných hostů. Manažer typických situací nabízí ještě intuitivnější chod vaší připojené domácnosti a podporu v případě každodenních povinností: například tím, že při vašem odchodu zkontroluje, jestli jsou topení, elektrické spotřebiče a osvětlení vypnuté.