Firma Bosch Diesel s.r.o. Jihlava a její zaměstnanci podpořili rekordním výtěžkem z vánoční charitativní akce „Bosch svařák“ veřejně prospěšné organizace

Vánoční a charitativní akce firmy Bosch přilákala letos na jihlavské náměstí na šest tisíc návštěvníků

23/12/2016 | Česká republika | Korporátní zprávy

Jihlava – Mimořádně vysoký zájem veřejnosti a rekordní výtěžek charakterizovaly 9. prosince 2016 tradiční vánoční akci „Bosch svařák“. Akci pořádala jihlavská firma Bosch Diesel s.r.o. V tento den se její zaměstnanci opět sešli pro dobrou věc a uspořádali pro širokou veřejnost na jihlavském Masarykově náměstí 13. ročník charitativní a vánoční akce „Bosch svařák“. Akce s doprovodným kulturním programem, laserovou show a závěrečným ohňostrojem přilákala na šest tisíc návštěvníků. Letošní „Bosch Svařák“ byl zaměřen na tradice, na akci bylo možné najít ukázky tradičních řemesel, živý betlém, jakož i ochutnávky různých vánočních kulinářských specialit. Akci doplnil vánočně vyzdobený Bosch kamion se zajímavým programem pro děti. Rodinná atmosféra akce přinesla zážitek plný pohody, klidu a radosti.

Získaný výtěžek z prodeje svařeného vína dosáhl rekordní částky 210 000 korun. Jako hosté se charitativní akce zúčastnili primátor statutárního města Jihlavy, Rudolf Chloupek, a náměstkyně primátora Jana Mayerová.

Bosch Group je vedoucím mezinárodním dodavatelem technologií a služeb. Společnost celosvětově zaměstnává na 390 000 lidí (k 31. 12. 2016). Dle předběžných výsledků za rok 2016 dosáhly tržby firmy hodnotu 73,1 miliard eur. Činnost Bosch Group se dělí do čtyř obchodních oblastí: Mobility Solutions, Průmyslová technika, Spotřební zboží a Energetika a technika budov. Jako přední společnost v oblasti Internetu věcí, Bosch nabízí inovativní řešení pro chytré domácnosti, chytrá města, propojenou mobilitu a propojený průmysl. Využívá svých znalostí senzorových technologií, softwaru a služeb, také svůj vlastní IoT cloud k tomu, aby zákazníkům nabídnul propojená řešení napříč oblastmi – a to z jediného zdroje. Strategickým cílem Bosch Group je přinášet inovace pro propojený život. Bosch zlepšuje kvalitu života na celém světě díky výrobkům a službám, které jsou inovativní a budí nadšení. Stručně řečeno, Bosch vytváří technologie, které jsou „Stvořené pro život“. Bosch Group zahrnuje společnost Robert Bosch GmbH a přibližně 450 dceřiných a regionálních firem ve více než 60 zemích světa. Po započtení prodejních a servisních partnerů pokrývá globální vývojářská, výrobní a obchodní síť společnosti Bosch téměř všechny země. Základem pro budoucí růst firmy je její inovační síla. Bosch zaměstnává 59 000 pracovníků v oblasti výzkumu a vývoje ve 120 lokalitách po celém světě.