Firma Bosch Diesel s.r.o. Jihlava a její zaměstnanci podpořili rekordním výtěžkem z vánoční charitativní akce „Bosch svařák“ veřejně prospěšné organizace

Vánoční a charitativní akce firmy Bosch přilákala letos na jihlavské náměstí na šest tisíc návštěvníků

23/12/2016 | Česká republika | Korporátní zprávy

Jihlava – Mimořádně vysoký zájem veřejnosti a rekordní výtěžek charakterizovaly 9. prosince 2016 tradiční vánoční akci „Bosch svařák“. Akci pořádala jihlavská firma Bosch Diesel s.r.o. V tento den se její zaměstnanci opět sešli pro dobrou věc a uspořádali pro širokou veřejnost na jihlavském Masarykově náměstí 13. ročník charitativní a vánoční akce „Bosch svařák“. Akce s doprovodným kulturním programem, laserovou show a závěrečným ohňostrojem přilákala na šest tisíc návštěvníků. Letošní „Bosch Svařák“ byl zaměřen na tradice, na akci bylo možné najít ukázky tradičních řemesel, živý betlém, jakož i ochutnávky různých vánočních kulinářských specialit. Akci doplnil vánočně vyzdobený Bosch kamion se zajímavým programem pro děti. Rodinná atmosféra akce přinesla zážitek plný pohody, klidu a radosti.

Získaný výtěžek z prodeje svařeného vína dosáhl rekordní částky 210 000 korun. Jako hosté se charitativní akce zúčastnili primátor statutárního města Jihlavy, Rudolf Chloupek, a náměstkyně primátora Jana Mayerová.