„Girl's Day“ - skvělá možnost pro dívky k nahlédnutí do světa techniky. Bosch Diesel s.r.o. v Jihlavě podporuje dívky v zájmu o technická povolání

18/10/2016 | Česká republika | Korporátní zprávy

Jihlava. Dne 14. října 2016 pozvala firma Bosch Diesel s.r.o. celkem 20 dívek se zájmem o techniku na tradiční „Girl´s Day“. Jednalo se o dcery zaměstnanců firmy navštěvující pátou až sedmou třídu základní školy. Cílem každoročně pořádané akce je podpořit u dívek zájem o technické obory a zároveň jim umožnit nahlédnout do světa techniky. „Chceme dívkám dodat odvahu. Dívky by samy měly objevit vše, co se skrývá pod pojmem technika a zjistit, že technika může být i zábavná,“ řekl Ralph Carle, obchodní ředitel firmy Bosch Diesel s.r.o.